مشخصات گیاه به لیمو
گفتیم که به لیمو در درمان بسیاری از بیماری ها به ویژه در پیشگیری از بیماری ها موثر است. اما این گیاه دارویی چه مشخصاتی دارد؟گیاه به لیمو را با چه ویژگی هایی میتوان از سایر گیاهان دارویی تشخیص داد ؟ در ادامه این مطلب به بررسی اصلی ترین مشخصات به لیمو خواهیم پرداخت.پس با ما همراه باشید.
درختچه ای است به ارتفاع 3 الی 6 متر، با شاخه های شیاردار، دارای برگ های سر نیزه ای، نوک دار، در قاعده گره ای و عموما به صورت دسته های 3 تایی در هر گره، گل های آن خیلی کوچک خوشه ای به رنگ ارغوانی مایل به سفید و رنگ داخل جام آبی مایل به بنفش است.
صادرات گیاهان دارویی به ویژه گیاهان موثر بر درمان بیماری های سخت از مهم اقداماتی است که در شرکت بازرگانی ملکی صورت میگیرد.شما همراهان عزیز میتوانید برای کسب اطلاع از آخرین قیمت محصولات مورد نظر با مشاورین ما در تماس باشید.
اصلی ترین اندام های دارویی این گیاه، بخش های هوایی (به خصوص برگ های خشک شده) میباشد که مصارف بسیار مختلفی دارند. شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید این گیاه در آرژانتین، شیلی، پرو، اسپانیا، فرانسه، مناطق گرمسیر در آمریکای لاتین، الجزایر، مراکش، ایران کشت و کار میشود.
کاشت به لیمو
گفتیم که این گیاه در ایران نیز کشت میشود.اما اصلی ترین مراکز کشت این گیاه را میتوان مناطق شمالی ایران ، استان فارس به ویژه شهر شیراز و کاشان دانست. به لیمو در آمریکای جنوبی بهوفور استفاده میشود اما در سایر نقاط دنیا نیز بهخاطر خواص دارویی فراوانش در قالب اسانس کاربرد دارد. به لیمو بوتهای چندساله است که عطر لیمو را داراست و با لمس برگ آن این بو تشدید میشود.
بوتهی به لیمو، میتواند ارتفاعی ۲ تا ۳ متری داشته باشد و گلهای ریز بنفش و سفید دارد. ابتدا از به لیمو فقط برای مصارف غذایی مختلف استفاده میشد. مثلا آن را برای رفع بوی ماهی و مرغ در طبخ غذا بهکار میبردند یا در نوشیدنیها، مربا، انواع سس و سالاد استفاده میکردند.
اما مصرف به لیمو بهعنوان گیاهی با خواص دارویی قدمت چندانی ندارد و بهتازگی مورد توجه واقع شده است. روغن به لیمو حاوی مواد سازندهی آنتی اکسیدان مانند: گرانول، نرول، ورباسکوزید، و سیترال است. برگ خشکشدهی به لیمو قابلیت دمکردن نیز دارد و بهعنوان یکی از دمنوش های گیاهی با خواص مفید درمانی برای بخشهای مختلف بدن و فرایند سوختوساز استفاده میشود.