بومادران کجاها میروید ؟
پیش از این مطلب در خصوص خواص دارویی بومادران و همچنین بسیاری از گیاهان دارویی کمیاب صحبت کردیم.اما در این مطلب هدف را بر این امر قرار داده ایم تا در خصوص شیوه های کاشت و برداشت بومادران ، پراکندگی جغرافیایی گیاه بومادران در ایران و در جهان صحبت کنیم.این موضوع را به خاطر داشته باشید که کاشت گیاهان دارویی تنها مختص به زمین های کشاورزی نیست و امکان کاشت گلخانه را نیز دارد.اما در این مطلب به بررسی شیوه های کاشت در زمینه های کشاورزی خواهیم پرداخت.
گروه بازرگانی ملکی به عنوان یکی از اصلی ترین گروه های صادرکننده گیاهان دارویی در ایران این افتخار را دارد که به ارائه و فروش عمده بومادران بپردازد.شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شیوه های خرید و ارسال محصولات با مشاورین ما در تماس باشید.
بومادران به عنوان یکی از گیاهان دارویی موثر بر سرماخوردگی در دنیا شناخته میشود که در کشور های اروپایی ،آمزیکا و ایران کاشت میشود. در کشور ایران این گیاه در استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی،ارتفاعات البرز، کرستان، همدان، تهران کاشته میشود.
زمان برداشت بومادران
اواخر اردیبهشت تا پایان تیرماه زمان گلدهی بومادران و بهترین زمان برداشت نیمه اول تیرماه است که گل های آن را به صورت گل آذین های خشک شده جمع آوری می کنند.
زمان مناسب برای کشت مستقیم و برداشت بومادران در زمین اصلی اواخر تابستان – اوایل پائیز است. در این روش بذور در ردیفهایی به فاصله ۴۰ تا ۵۰ سانتیمتر در زمین اصلی کشت میشوند. برای هر هکتار زمین به ۲ تا ۳ کیلوگرم بذر نیاز است. زمان مناسب برای کشت غیر مستقیم اوایل بهار است. برای این کار بذور در ردیفهای به فاصله ۵ تا ۲۰ سانتیمتر در خزانه هوای آزاد کشت میشوند. سپس نشاءها در زمین اصلی در ردیفهایی به فاصله ۶۰ سانتیمتر و فاصله دو بوته در طول ردیف ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر کشت میشوند.
کاشت و برداشت صحیح بومادران
فصل پائیز زمان مناسبی برای تکثیر رویشی بومادران میباشد. در این روش بوتهها در ردیفهایی به فاصله ۶۰ سانتیمتر کشت میشوند فاصله دو بوته از یکدیگر ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر مناسب است. بومادران ۴ تا ۵ سال در زمین باقی میماند. گیاهانی که دوره رویشی کوتاهی دارند برای تناوب کشت با بومادران مناسبترند زیرا پس از برداشت آنها زمان کافی برای آماده ساختن زمین وجود خواهد داشت.